VT Wonen – Eigen Huis & Interieur – Design Spots

Designscout Wisse Trooster, zorgvuldig geselecteerd door de gerenommeerde styliste Anya van de Wetering (Kamer 465), heeft een buitengewone showcase samengesteld op de VT Wonen-beurs, gehouden binnen de Eigen Huis & Interieur-stand. Ontdek zes opkomende ontwerpers van de Willem de Kooning Academy en ArtEZ Academy die zich verenigen om één spot te delen, en twee ervaren alumni van de Design Academy Eindhoven die een andere plek innemen. Beleef de innovatieve en inspirerende designstukken op de VT Wonen&Design beurs.

ArtEZ en Willem de Kooning Academy graduates:
Studio Rijsmus, Yfke Beijer, Juyoung JungSiiri Oksanen, Kasper Boelens en Rinke Joosten

Design Academy Eindhoven alumni: 
Pepijn Fabius Clovis, Teun Zwets

Pepijn Fabius Clovis

Pepijn Fabius Clovis onderscheidt zich door zijn grenzeloze verbeeldingskracht en speels ontwerp, dat vrij is van alle conventies. Hij maakt interieurobjecten, bruikbare sculpturen, producten en meubels.

Tafelformaat Practice Tulipiere Gemaakt van sloophout en lak. Door de kleuren van onvolkomenheden in het proces om te keren en ze te omarmen in plaats van ze te bedekken, ontstaat er een Delfts blauwe indruk.

295405944_1075151479787055_6131158097390025988_n (1)

Picture by Sean Davidson

Wisse Trooster

Wisse Trooster is een ontwerper en design scout gevestigd in Eindhoven. Trooster’s ontwerpen worden voornamelijk gemaakt met duurzame materialen.

De wandlamp Re-Editions van Trooster is gemaakt met gebruikte schuurpapier schijven van de Design Academy Eindhoven workshop.

De blauwe versie van de Re-Editions collectie is gemaakt door Teun Zwets met gerecycled hout.

Vorige
Volgende

Photography by Muk van Lil – Styling Anya van de Wetering, Kamer465

Kamer 465

Kamer 465 is een concept- en stylingbureau dat gespecialiseerd is in fotostyling. Het bureau bestaat sinds 1989 en heeft sindsdien talloze prachtige publicaties gemaakt.

Screenshot 2023-10-03 at 11.16.13